spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateAflă ce posturi vacante de preoți sunt în Gorj

  Află ce posturi vacante de preoți sunt în Gorj

  În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei, de la sfârșitul lunii aprilie, s-a hotărât scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Perioada depunerii dosarelor candidaților va lua sfârșit pe 28 mai.

  Mitropolia Olteniei a decis scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Astfel, iată unde absolvenții Facultății de Teologie pot deveni preoți: la Motru a fost scos la concurs postul de preot II, de la Parohia Motru I, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu o mie de familii, categoria A. A fost scos la concurs și postul vacant de preot paroh de la Parohia Gornăcel, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu 250 de familii, categoria II A, dar și postul de preot paroh de la Parohia Săcelu, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, cu 170 de familii, categoria II B. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

  Prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru alte posturi

  În urma aceleiași ședințe s-a hotărât prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru ocuparea următoarelor posturi clericale vacante: postul de preot paroh la Parohia Bucovicior, Protoieria Craiova Nord, cu 170 de familii, categoria II C; postul de preot paroh la Parohia Călugărei, Protoieria Băileşti, cu 250 de familii, categoria III B; postul de preot paroh la Parohia Blahniţa de Sus, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, 160 de familii, categoria III C. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: