spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateSute de dosare selectate pentru angajare, după organizarea Bursei de Muncă

  Sute de dosare selectate pentru angajare, după organizarea Bursei de Muncă

  Aglomerație la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Gorj.

  Evenimentul a strâns 54 de agenți economici cu aproximativ 1000 joburi disponibile și peste 900 de participanți, aflați în căutarea unui loc de muncă. Scopul acțiunii a fost de a constitui creșterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacțiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

  Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii, din diferite domenii de activitate, au fost contactați în zilele anterioare desfășurării evenimentului mai mult de 220 agenți economici, din care au confirmat participarea 54.
  “În ziua desfășurării bursei locurilor de muncă au fost prezenți 55 agenți economici care au oferit un număr de 1046 locuri de muncă, pentru diverse meserii: zidar, dulgher, fierar betonist, muncitor necalificat, electrician, lăcătuș mecanic, sudor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, stivuitorist, operator roboţi, operator mașini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanță, mecanic auto, cameristă, barman, bucătar, patiser, cofetar, contabil, vopsitor industrial, operator calculator, etc,.
  46 locuri de muncă au fost pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer industria alimentară, economist, consilier economic, inginer automatist, specialist în domeniul calității, specialist marketing, inginer construcții civile, industriale și agricole, logistician gestiune flux, inginer electroenergetică.
  La bursă au participat 963 persoane în căutarea unui loc de muncă, dar și o grupă de 8 persoane private de libertate. 478 persoane în căutarea unui loc de muncă au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

  2 ucraineni în căutare de loc de muncă

  Au fost prezenți la bursă și 2 cetățeni ucraineni, înregistrați la Biroul pentru Imigrări Gorj, care au venit la această acțiune pentru a-și găsi un loc de muncă. Au primit sprijin pentru susținerea interviului cu 3 angajatori care și-au arătat disponibilitatea de a-i încadra în muncă, stabilind cu aceștia interviul de angajare.
  De asemenea, au fost invitați la sediul instituției noastre pentru a beneficia de serviciile de mediere și consiliere”, a transmis AJOFM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: