spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesWeber îi amintește ministrului Popescu, de la Energie, că funcțiile sunt trecătoare

  Weber îi amintește ministrului Popescu, de la Energie, că funcțiile sunt trecătoare

  Deputatul PSD Mihai Weber este extrem de dezamăgit de poziția ministrului Energie, Virgil Popescu. Parlamentarul a avut mai multe discuții, inclusiv cu premierul României, pe tema planului de restructurare de la CE Oltenia.

  Weber, ca și alți factori de răspundere, bate monedă pe renegocierea cu Bruxelles însă ministrul nu răspunde la apelurile lansate. În opinia deputatului gorjean crede că Popescu ar trebui înlocuit.

  „Noi stăm și nu cerem! Sunt niște aspecte care trebuie tratate cu maximă seriozitate. Noi avem acolo dezafectarea grupurilor. Nu e normal! Termenul trebuie să fie de conservare! Dacă nu te duci acolo și nu ai inițiativă……L-am văzut pe domnul ministru că nu are inițiativă. Am stat de vorbă cu liderii celor două partide și i-am rugat să facă comisie și să meargă să discute problema la Comisia Europeană. Aștept răspunsuri în privința demersurilor făcute. Putem să prelungim această tranziție. Domnul ministru trebuie să înțeleagă. Are un traseu aparte dar lucrurile nu pot să meargă la infinit. Domnule Virgil, nu o să fii acolo la infinit ministru. Până la urmă reprezinți tot ceea ce înseamnă sistemul energetic, politica energetică tu trebuie să o faci, de la tine trebuie să plece, nu ești în stare, hai să discutăm, vine altul care poate e pregătit pe zona respectivă”, a declarat președintele PSD Gorj la Radio Infinit.

  Liderul PSD Gorj este dezamăgit și de atitudinea ministrul Popescu față de secretarul de stat Constantin Ștefan. „Secretarul de Stat Constantin Ștefan, șef în cadrul CEO lucrează la Complexul Energetic Oltenia, îl trimitem în minister, i-am spus, nu-l trimitem să ascută creioanele colorate. I-a dat relația cu Parlamentul, i-a dat relația cu anumite sindicate. I-am spus: dă-i direct să se ocupe de Complexul Energetic Oltenia”, a mai declarat parlamentarul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: