spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateALARMANT: Cinci gorjeni au decedat în ultimele 24 de ore ca urmare...

  ALARMANT: Cinci gorjeni au decedat în ultimele 24 de ore ca urmare a infecției cu SARS-CoV-2

   

  Cinci gorjeni au decedat în ultimele 24 de ore după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19.

  Cel mai tânăr pacient decedat este o femeie în vârstă de 69 ani, nevaccinată, care mai suferea de fibrilație atrială, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă clasa NYHA III/IV.

  De asemenea, printre cei care au decedat se numără un bărbat în vârstă de 74 ani, tot nevaccinat, care avea următoarele comorbidități: hipertensiune arterială, nodul tiroidian, adenopatii mediastinale și ateromatoză aortică.

  Ceilalți trei pacienți decedați nu erau vaccinați anti COVID-19: o femeie în vârstă de 77 ani (comorbidități: fibrilație atrială, bronhopneumopatie obstructivă cronică, cardiomegalie, insuficiență cardiacă clasa NYHA III, hipertensiune arterială, boală cronică renală și demență vasculară), femeie în vârstă de 80 ani (fibrilație atrială, hipertensiune arterială, spondiloză toracală și casexie) și un bărbat în vârstă de 87 ani (tulburări de ritm cardiac).

   

  Un asistent medical și un medic, infectați cu SARS-Cov-2

   

  În secția de Terapie Intenstibă a Spitalului Județean de Urgență sunt internați 15 pacienți, dintre care 13 nu sunt vaccinați.

  La Secția de Boli Infecționase, unde sunt tratați bolnavii de COVID-19, sunt internați 34 de pacienți dintre care 21 sunt nevaccinați.

  În Spitalul Județean de Urgență mai sunt internați 19 pacienți care prezintă suspiciune de infectare cu COVID-19 și alți doi sunt la Terapie Intensivă.

  Un medic și un asistent, ambii vaccinați, din cadrul spitalului, sunt infectați cu COVID-19.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: