spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateAmendă record pentru un cunoscut service auto din Târgu Jiu

  Amendă record pentru un cunoscut service auto din Târgu Jiu

  Foto: Ziarul Financiar

  Un cunoscut service auto din municipiul Târgu Jiu a primit o amendă record din partea Consiliului Concurenței, în cadrul unei anchete privind o serie de înțelegeri între asiguratori și societățile de reparații. Din cauza despăgubirilor mari plătite, primele plătite de conducatorii auto au crescut.

  Lazăr Service a fost sancționat cu suma de peste 468.000 de lei.
  În cadrul anchetei, au fost amendate mai multe service-uri auto din România, printre care și cel din Târgu Jiu, conform Ziarului Financiar.

  Amenzi de 130 milioane de lei

  Amenzile aplicate s-au ridicat la valoarea de 130 milioane de lei, 66 de companii de pe piața reparațiilor auto fiind sancționate.
  „Stabilirea de către service-uri de comun acord al unui nivel al prețurilor în relația cu anumite societăți de asigurări a eliminat concurența dintre acestea“, se arată într-un comunicat.

  Deciziile Consiliului Concurenţei sunt executorii, iar amenzile aplicate reprezintă venituri la bugetul de stat. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) pune în aplicare decizia de sancţionare a autorităţii de concurenţă şi execută amenzile.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!