spot_img
24.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateAnchetă la spitalul din Târgu Jiu, după ce un pacient cu trupul...

  Anchetă la spitalul din Târgu Jiu, după ce un pacient cu trupul plin de răni a decedat

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a deschis o anchetă după imagini cu trupul plin de răni al unui pacient, care a decedat la o clinică privată din București, au fost prezentate la o televiziune națională.

  Adrian Colegea avea vârsta de 65 de ani. Acesta a suferit un accident vascular cerebral (AVC) și a fost internat în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. După o perioadă petrecută la ATI, starea bărbatului s-a îmbunătățit și a fost transferat la Secția de Neurologie. În tot acest timp, familia nu l-a putut vedea din  cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. După un timp, pacientul a fost mutat din nou la ATI, pentru că starea lui s-a înrăutățit. Fiica acestuia a reușit să intre și să-l vadă. S-a îngrozit când a văzut rănile care erau pe tot corpul. Medicul i-a recomandat să îl ia acasă și să-l îngrijească. Până la urmă, pacientul a fost transferat la o clinică privată din București, unde a decedat din cauza rănilor pe care le avea.

  „Cauza morţii este septicemie, multiple infecţii, stop cardio repirator”

  Alin Lădaru, ginerele pacientului decedat, a povestit ce s-a întâmplat cu socrul său: „Explicaţiile medicilor au fost, multiple infecţii datorate atacului cerebral, deşi lucrurile au stat foarte bine în prima perioada internată la ATI. A avut o perioadă de zece zile de internare la ATI. I s-a făcut un control tomografic, după AVC suferit și diagnosticat. I s-a făcut și o tromboliză. Ulterior, lucrurile au început să stea mai bine. La 3-4 zile i s-a efectuat un nou control tomograf. Domnul mecic de la ATI că lucrurile sunt înspre bine neurologic. În ziua a şaptea la ATI stătea pe marginea patului, a fost plimbat cu căruciorul și am comunicat cu el la telefon. După cele 11 zile petrecute la ATI a fost coborât la secţia de neurologie, la doamna doctor Stoichițoiu, după care a urmat zece zile pe secție. Aici rănile au luat amploare. În a doua serie la ATI, soția mea a reușit să intre la el și i s-au arătat rănile. Am fost îndrumaţi să-l luăm acasă să avem grijă de el. Necunoscând domeniul medical și pentru că nu puteam să avem grijă de el în situația în care era, am stabilit să fie transferat la clinica privată «Sfântul Sava» din București, cu acordul medicului. Cauza morţii este septicemie, multiple infecţii, stop cardio repirator”, a spus pentru Antena 3, Alin Lădaru, ginerele bărbatului mort.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: