spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateAngajări la o instituție de stat

  Angajări la o instituție de stat

  O instituție de stat face angajări pe o serie de posturi vacante. Acestea sunt disponibile la centrele din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

  Va fi organizat un concurs pentru posturi de asistent medical și asistent medical balneofizioterapie. Sunt vacante: două posturi la Centrul Bâlteni, unul la Centrul de la Suseni și două la Centrul de la Târgu-Cărbunești. Proba scrisă a concursului este programată pe 23 mai și interviul pe 26 mai.

  Mai este vacant un post de inspector de specialitate la Centrul de la Târgu-Cărbunești. Proba scrisă a concursului este programată pe 17 mai și interviul pe 23 mai. Mai sunt scoase la concurs două posturi de psiholog psihoterapeut la Suseni și la Cărbunești. Pe 16 mai va avea loc proba scrisă, iar pe 19 mai interviul.

  Mai sunt disponibile două posturi de paznic, respectiv portar la Centrul de Asistență de la Suseni și la Centrul de la Bâlteni. Pe 30 mai este programată proba scrisă a concursului și pe 7 iunie interviul.

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj mai are vacante două posturi de psiholog și două de logoped în centrele din municipiul Târgu Jiu. Pe 16 mai va avea loc proba scrisă și pe 19 mai interviul.

  În prezent pot fi depuse dosare din partea persoanelor interesate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: