spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateAparegio desfășoară campania ”Apa rece la dozator”

  Aparegio desfășoară campania ”Apa rece la dozator”

  Aparegio Gorj desfășoară și în acest an campania ”Apa rece la dozator”. Încă o dată, operatorul găsește soluții pentru zilele caniculare și vine în sprijinul populației cu apă potabilă și materiale de promovare. Astfel, au fost amplasate corturi dotate cu dozatoare cu apă potabilă în localitățile Târgu Jiu ,Motru, Bumbești Jiu, Turceni, Târgu Cărbunești și Tismana.

  În paralel cu această campanie, se derulează și o acțiune de informare și conștientizare adresată cetățenilor din Târgu-Jiu. Sunt distribuite materiale publicitare realizate în cadrul proiectului: pliante, broșuri, șepci, tricouri și se oferă abonaților posibilitatea completării unui chestionar care este menit să contribuie la dezvoltarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare.

  „APAREGIO GORJ S.A.derulează proiectul major de investiții „Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, cu finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.
  Prin intermediul acestui proiect, APAREGIO GORJ continuă misiunea de a construi și dezvolta sisteme moderne de apă și de canalizare, dar și de a responsabiliza, a educa și a stimula implicarea și grija comunităților deservite pentru protejarea apei și a mediului înconjurător”, a transmis conducerea societății Aparegio Gorj.

  Campania ”Apa rece la dozator” se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: