spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateApel de responsabilitate către cetățenii județului Gorj

  Apel de responsabilitate către cetățenii județului Gorj

  Instituția Prefectului – Județul Gorj face apel către toți cetățenii județului Gorj să se vaccineze și să respecte regulile de protecție anti-COVID. Situația este cu atât mai gravă, cu cât varianta Delta este mai transmisibilă decât celelalte variante ale virusului.
  „Dacă respectarea măsurilor de prevenție (purtatul măștii, distanțarea fizică, igiena mâinilor) ne ajută să reducem șansele de a fi expus la virus sau de a-l răspândi la alții, vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă cea mai eficientă modalitate de a scăpa de formele grave ale bolii, diminuând riscul de internare sau de complicații. Până în acest moment un număr de 82.604 gorjeni au conștientizat importanța vaccinării, realizându-și doza completă de vaccinare.

  În județul Gorj, la ora actuală, în 41 de unități administrativ-teritoriale se înregistrează incidență de peste 3 îmbolnăviri la mia de locuitori, cele mai mari înregistrându-se în Văgiulești (11,19), Arcani (10,15), Cătunele (9.92) sau municipiul Motru (8,35).
  Situația în spitalele din județ este în continuare gravă, 472 de pacienți cu COVID-19 sunt internați în acest moment și nu există nici un loc liber la secțiile ATI de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești.
  Deși vaccinarea este un act voluntar, este și unul de responsabilitate. Fiecare dintre noi poate contribui la reducerea riscului de propagare a virusului și de îmbolnăvire a altor persoane”, a transmis Instituția Prefectului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: