spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateApel la pensionari: “Nu mergeți la cumpărături!”

  Apel la pensionari: “Nu mergeți la cumpărături!”

  Municipalitatea face apel la vârstnici să respectele normele nou impuse de Ordonanța Militară numărul 3. Ca și alții, primarul Marcel Romanescu a constatat că bătrânii sfidează măsurile impuse și pot fi zăriți pe stradă la orice moment al zilei.

  Autoritățile din Târgu Jiu recomandă persoanelor bătrâne să renunțe la plimbările fără rost. Marcel Romanescu le amintește că există riscuri la care se expun. Din păcate apelul a fost făcut pe o rețea de socializare, multe dintre persoanele cărora li se adresează mesajul neavând acces la această informație. “Fac un apel către cetățenii cu vârsta sub 65 de ani. Între orele 11:00 și 13:00 nu mergeți la cumpărături! Este intervalul în care Ordonanța Militară Nr. 3 prevede că persoanele care au peste 65 de ani pot ieși să-și cumpere cele necesare. Îi putem expune pe acești oameni unor riscuri uriașe. Trebuie sa facem toate eforturile pentru a trece cât mai repede peste această situație extrem de dificilă. Să rămânem calmi și să urmăm întocmai indicațiile autorităților”, le-a transmis Romanescu pensionarilor care încă circulă pe străzi înafara orelor permise.

  Spijin oferit

  Totodată, amintim că persoanele vulnerabile din municipiul Târgu Jiu, cu precădere cele cu vârsta de peste 65 de ani, pot solicita sprijinul Primăriei pentru achiziționarea produselor alimentare, de igienă sau a medicamentelor, apelând, în acest sens, numărul: 0253.238.054. Cetățenii menționați vor suporta integral costul achizițiilor. Solicitările se primesc conform următorului program.:

  Luni: 08.00- 16:00;

  Marți: 08:00- 17:00;

  Miercuri: 08.00- 16:00;

  Joi: 08.00- 17:00;

  Vineri: 08.00- 14:00.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: