spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateARTEGO nu mai e dependent de CEO

  ARTEGO nu mai e dependent de CEO

  Unul din marii angajatori din Târgu Jiu, Artego, și-a crescut exporturile anul trecut. Față de nivelul din ultimii ani, când media era de circa un milion de euro lunar, în 2022 compania Artego aproape și-a dublat exporturile lunare. Viorel David, directorul Artego Târgu Jiu, a declarat, la o televiziune locală, că a beneficiat de înțelegere din partea beneficiarilor externi, care au acceptat o creștere a prețului la produsele din cauciuc realizate de firma din Târgu Jiu.

  David a precizat că, în condițiile date, Artego s-ar fi putut descurca și fără Complexul Energetic Oltenia, însă compania energetică și minieră rămâne în continuare un partener solid, având în vedere că produsele sunt livrate foarte aproape de locul de producție. Livrările de benzi transportoare au loc în baza unui acord cadru încheiat între Complexul Energetic Oltenia și Artego.

  „În urma analizei datelor din 2022, am fi putut să ne descurcăm și fără Complexul Energetic Oltenia, dar compania rămâne partenerul nostru de bază și vom colabora în continuare cât va fi posibil și cât va mai dura această activitate de producere de energie pe bază de cărbune”, a declarat Viorel David, managerul Artego Târgu Jiu, la un post local de televiziune.

  Fabrica de cauciuc din Târgu Jiu exportă produse din cauciuc în mai multe state europene. Chiar dacă are concurență din partea firmelor din China la produsele similare, reușește să facă față fără probleme.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!