spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateAtenție! Stradă în lucru!

  Atenție! Stradă în lucru!

  Autoritățile din Târgu Jiu anunță că a început turnarea asfaltului pe strada Tudor Vladimirescu. Lucrarea este efectuată de Edilitara și se va încheia peste câteva zile, condițiile de circulație fiind îngreunate, în această scurtă perioadă, pentru că mașinile circulă pe o singură bandă.

  „Se toarnă primul strat de asfalt pe strada Tudor Vladimirescu. Avem aici o investiție amplă ce a cuprins modernizarea canalizării, refacerea trotuarelor și turnarea unui nou covor asfaltic.
  Proiectul cuprinde și refacerea iluminatului stradal, cu lămpi pe baza de led, așa cum am procedat și pe străzile adiacente.
  Investiția, în valoare de 3 milioane de lei, a fost încredințată Societății Edilitara, care și-a modificat radical modul de acțiune în ultimii ani, axându-se pe lucrări mari. Adrian Dăianu, directorul general al Edilitara, a adoptat această nouă abordare, înțelegând perfect nevoile comunității și faptul că municipiul Târgu Jiu avea nevoie de o astfel de societate gata să intervină rapid, ori de câte ori este necesar. De altfel, preferăm să lucrăm cu firmele locale, pentru că ne dorim ca banii investiți de municipalitate să rămână aici”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: