spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateDrumul Țicleni -Târgu Jiu intră în reabilitare

  Drumul Țicleni -Târgu Jiu intră în reabilitare

  Consilierii județeni au votat, în cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Județean Gorj, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie ,,Modernizare infrastructură rutieră de interes județean pe drumul județean 663A ce traversează localitățile Târgu –Jiu (DN 66) – Botorogi-Văcarea-Țîrculești (DJ 674A) – intersecție cu DJ 663 și drum județean 674A, ce traversează localitățile Țîrculești (DJ 663A)- Țicleni (DJ 675)”. Valoare investiție se ridică cu la aproximativ 143 milioane lei. Lucrarea va fi executata în 24 luni.

  „Pe lângă modernizarea infrastructurii rutiere pe o lungime de 21 km, vor fi reabilitate și construite poduri, se vor amenaja trotuare, șanțuri, podețe, căi de acces către proprietăți, precum și piste pentru biciclete.
  Proiectul și lucrările de execuție urmează să fie finanțate prin Programul Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, program ce a fost înaintat în vederea aprobării Comisiei Europene în data de 25 mai 2022”, a transmis subprefectul Mihai Istrate, prezent în ședința de CJ , în care a fost votat proiectul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!