spot_img
23.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateAu venit biletele de tratament pentru pensionarii bolnavi

  Au venit biletele de tratament pentru pensionarii bolnavi

  Casa Județeană de Pensii Gorj a primit biletele de tratament pentru seria din luna mai. Acestea sunt destinate pensionarilor bolnavi.

  Seria din luna mai începe în data de 6 mai și se încheie pe 10 mai. În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 68 de bilete pentru tratament balnear numai pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București (sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA). Din cele 68 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 51 de bilete au fost alocate automat solicitanților în funcție de punctajul obținut. Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/prestatii/bilete-de-tratament/2023.

  Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, s-au distribuit în cursul lunii aprilie. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant. Pentru seria din luna mai au fost disponibile locuri în stațiuni precum 1 Mai, Bala, Geoagiu sau Pucioasa.

  Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane,  desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: