spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu începe seria meciurilor pentru locurile 11-14

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu începe seria meciurilor pentru locurile 11-14

    Scăpați de grijile retrogradării, baschetbaliștii CSM Târgu Jiu se pregătesc de faza a doua a play-out-ului, în speță pentru meciurile care stabilesc ierarhia finală din Liga Națională de Baschet Masculin.

    Vineri, 28 aprilie, de la ora 18.30, CSM Galați și CSM Târgu Jiu încep lupta pentru locurile 11-14. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să câștige și seria cu CSM Galați. „Suntem pregătiți și trebuie să câștigăm aceste două meciuri”, a declarat baschetbalistul Noam Weinberg, la conferința de presă premergătoare seriei cu formația gălățeană.

    „Suntem conștienți că vor aplica o apărare agresivă“

    Noul obiectiv al echipei CSM Târgu Jiu o reprezintă o clasare cât mai bună în clasament.

    „Ne-am atins obiectivul, acela de a rămâne în Liga Națională, dar suntem cu toți profesioniști și vrem să arătăm asta până la capăt. Vrem să arătăm că suntem combativi și putem învinge echipele pe care le vom întâlni în aceste două runde. Suntem pregătiți și trebuie să câștigăm aceste două meciuri. Ne așteptăm să fie foarte agresivi, pentru că am câștigat aici la o diferență destul de confortabilă. Nu putem să mergem acolo relaxați, să ne gândim că dacă i-am bătut aici, vom câștiga și la Galați. Suntem conștienți că vor aplica o apărare agresivă, astfel că trebuie să fim pregătiți. Vrem să ne facem jocul nostru, am demonstrat și împotriva Stelei, în cele trei meciuri că, dacă jucăm rapid, jucăm împreună, putem să câștigăm împotriva oricărei echipe”, a precizat baschetbalistul Noam Weinberg.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: