spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateAutobuzele vechi ale Transloc intră la „mașini de epocă”

  Autobuzele vechi ale Transloc intră la „mașini de epocă”

  Autobuzele vechi de peste 30 ale societății de transport în comun Transloc , care au fost scoase din uz, vor fi prezentate în cadrul unor manifestări dedicate autovehiculelor de epocă. O astfel de manifestare va avea loc chiar în municipiul Târgu Jiu, în această săptămână, pe data de 21 mai.

  „În perioada în care se desfășoară manifestările de Zilele Municipiului Târgu Jiu am primit o solicitare de la Retromobil, clubul care se ocupă de vehiculele istorice din România, care va face o prezentare în Piața Victoriei din Târgu Jiu cu autovehicule fabricate în România. Ne-a solicitat să trimitem unul sau două autobuze pe care le avem în stare de funcționare, pentru ca oamenii să vadă ce a fost fabricat în România“, a precizat Mihai Paraschiv, directorul Transloc.

  Kilometrajul nu mai funcționează

  Kilometrajul autobuzelor nu mai funcționează, dar două dintre acestea sunt într-o stare tehnică bună. „Două dintre ele sunt conservate și sunt într-o stare foarte bună din punct de vedere tehnic. Vârsta și-a pus amprenta în privința condițiilor interioare, a scaunelor, dar din punct de vedere tehnic sunt foarte bune și se pot organiza astfel de evenimente și chiar pot să le ofere turiștilor o plimbare.

  Kilometrajul nu funcționează de mult. Nu știm exact ce kilometraj au. Sigur au peste un milion de kilometri“, a mai precizat Mihai Paraschiv, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: