spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAcuzați de tentativă de omor. Două victime înjunghiate

  Acuzați de tentativă de omor. Două victime înjunghiate

  Sub amenințarea unui cuțit, i-a smuls bijuteria de la gât

  Doi scandalagii au scos cuțitele și au înjunghiat doi ocupanți ai unui autoturism, fiind acuzați de tentativă de omor. Aceștia se aflau pe trecerea de pietoni ce pe strada Nicolae Titulescu din Târgu Jiu, zona stației de taxi și au devenit violenți, lovind cu piciorul portiera mașinii la volanul căreia se afla o tânără.

  „Suspecții C.R.N. și C.M.L. s-au năpustit asupra persoanelor vătămate S.C.C. și P.G.A., care coborâseră de pe bancheta din spate a autoturismului, lovindu-i cu pumnii și picioarele în diferite zone ale corpului. În această împrejurare, suspectul C.R.N. a înjunghiat cu un cuțit în abdomen pe victima P.G.A., cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 35- 40 de zile îngrijiri medicale și au pus în primejdie viața, persoana vătămată fiind transportată la spital și supusă unei intervenții medicale de urgență“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

  În aceleași împrejurări, suspectul C.R.N. a înjunghiat-o și pe victima S.C.C., în zona fesei stângi, producându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile îngrijiri medicale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: