spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateBălăeț a semnat contractul pentru șefia CSM Târgu Jiu. „Sunt fericit!”

  Bălăeț a semnat contractul pentru șefia CSM Târgu Jiu. „Sunt fericit!”

  Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu are, în sfârșit, șef. Robert Bălăeț a semnat contractul de management cu municipalitatea târgujiană. „E foarte greu, trebuie să iau totul de la zero”, a declarat managerul entității sportive.

  După mai multe săptămâni de scandaluri și ședințe la foc automat problema CSM-ului s-a finalizat cu bine. Contractul între cele două părți a fost semnat. Robert Bălăeț a declarat că este gata să-și intre în atribuții. Acesta va trebui să meargă acum în fața consilierilor pentru a își prezenta obiectivele dar și pentru a stabilii bugetul pe baza căruia Clubul va funcționa.„În sfârșit, s-a terminat! Sunt fericit! Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine, sunt convins că nu o să-i dezamăgesc. E foarte greu, trebuie să iau totul de la zero. O să muncesc pentru toți cei care m-au sprijinit. Trebuie să organizez niște concursuri, va fi și problema bugetului pe care o voi discuta cu Consiliul Local, sper să mă ajute toată lumea să facem ceva pentru orașul aceasta unde domeniu sportiv este zero”, a declarat noul șef al CSM Târgu Jiu.

  Colaborări cu alte entități sportive

  Managerul CSM Târgu Jiu susține că pe viitor ia în calcul propunerea primarului de a căuta sprijin în rândul echipelor deja performante. Bălăeț nu se teme nici de o comasare cu clubul sportiv Pandurii Tg-Jiu, „Da, iau în calcul această comasare deci clar nu voi marșa pe acele secții de la Pandurii. O să ne descurcăm! O să demarez discuțiile cu toata lume pentru că este datoria mea să discut cu toate echipele de pe raza municipiului și UCB-ul și CSS-ul și LPS-ul sunt tot din oraș”, a mai declarat Bălăeț.

  „Să nu-l încurce”

  Primarul speră ca pe viitor Consiliul Local să pună umărul, în continuare, la dezvoltarea sportului târgujian.  „De acum încolo trebuie să discută despre sport fără nicio implicație politică. Dacă putem să-l ajutăm, să-l ajutăm dar măcar să nu-l încurcăm”, a declarat primarul Marcel Romanescu imediat după semnarea contractului.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: