spot_img
8.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateBanca Națională a României invită publicul la „Zilele porților deschise”

  Banca Națională a României invită publicul la „Zilele porților deschise”

  Banca Națională a României (BNR) organizează în perioada 18-19 aprilie 2022, în intervalul 11:00 – 18:00, „Zilele porților deschise la BNR”.

  Cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființare,  Banca Națională a României deschide vizitatorilor Palatul Vechi din București, precum și sediile sucursalelor regionale și agențiilor băncii centrale din teritoriu.

  La Agenția Gorj, cei interesați vor avea acces în sediul vechi al agenției, situat în Târgu Jiu, strada Geneva nr.4, în intervalul orar 9:00 – 16:00. Aici vor putea admira arhitectura clădirii de patrimoniu, construită în anul 1896, în care Agenția Gorj îşi desfășoară, neîntrerupt, activitatea din anul 1901, de când a devenit proprietara acesteia.

  Vizitatorii vor avea acces, în egală măsură, la informații referitoare la istoria BNR, istoria  Agenției Gorj, istoria monedei naționale, precum şi a Tezaurului BNR de la Tismana, putând vizita şi standul expozițional amenajat în incinta sediului. La final, vor primi materiale promoționale cu imagini și informații despre activitatea şi istoria BNR și a monedei naționale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: