spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateBărbatul din Albeni, dispărut la întoarcerea din Germania, a fost găsit la...

  Bărbatul din Albeni, dispărut la întoarcerea din Germania, a fost găsit la Psihiatria din Timișoara! Abandonat de nevastă…

  Mircea Mitel Craioveanu, de 46 de ani, din Albeni, a fost descoperit de autoritățile din Timișoara, după ce presa a tot scris că gorjeanul a revenit în țară din Germania, iar la Timișoara ar fi dispărut.

  Gorjeanul, cunoscut cu probleme psihice, a fost descoperit, miercuri, la Psihiatria unui spital timișorean, bine îngrijit și sub tratament de specialitate. Fratele pacientului este cel care îl va recupera pe cel dispărut, pentru a-l readuce înapoi în sânul familiei. Aici intervine, însă, o problemă, conflictul dintre soț și soția acestuia. Omul ar fi fost abandonat de nevastă în Germania și lăsat fără bani, iar soția, nepăsătoare, s-ar fi întors înapoi acasă fără să se gândească că partenerul de viață nu are cu ce reveni acasă. Omul a făcut, însă, imposibilul să revină în România și, cu chiu cu vai, a ajuns la Timișoara, flămând și fără bani. Acasă avea o datorie de 500 de lei la un vecin, care l-ar fi sunat să îi restituie banii, lucru care l-a speriat îngrozitor pe omul oricum ajuns la disperare.”A preferat să își închidă telefonul. O fi băut și vreo bere, iar problemele psihice au revenit”, spun cei care cunosc povestea de viață a lui Mitel, omul ajungând și pe la poliție la sesizările soției și apoi la Psihiatrie. Cei care îl cunosc îi plâng acestuia de milă. Toți spun că fratele lui Mitel este singurul care îl poate ține departe de belele, omul având o locuință nouă în Drăgoieni, realizată cu bani de care au beneficiat strămutații de la Seciuri. Mitel și soția sa nu au copii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: