spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateCalea Eroilor, modernizată de ageamii

  Calea Eroilor, modernizată de ageamii

   

  Șantierul de modernizare a Căii Eroilor pare mai mult abandonat.Stim decât că se află în faza prelungirii…prelungirii, conform contractelor și actelor adiționale, lucrările urmând să se încheie …cândva.

  Din păcate, zilele trecute, doar câțiva muncitori lucrau pe Calea Eroilor: șase muncitori turnau beton la baza gardului din metal, iar alți patru sau cinci lucrau la amenajarea aleilor parcului Gheorghe și Arethia Tătătărăscu. Pare, mai degrabă, că firma executantă a intrat în vacanță și nu că se pregătește să finalizeze și să inaugureze emblematica stradă.

  Dalele au fost puse alandala

  Pavele din andezit, de calitate îndoielnică, sunt puse de niște ageamii: multe pavele s-au crăpat deja, altele sunt puse alandala, una mai sus și alta mai jos, fără a se respecta planeitatea. Cel mai grav este că dalele folosite pentru rigola de scurgere nu sunt conforme și nici nu sunt puse bine. După cum se poate observa și din fotografii, o dală are o anumită dimensiune, iar cea de lângă are o altă dimensiune. Această deficiență majoră se observă cu ochiul liber, astfel că este de neînțeles cum s-au folosit asemenea materiale și modul în care au fost montate.

  Va fi interesant de văzut dacă se vor închide ochii la aceste lucrări neconforme, sau firma constructoare va fi obligată să le remedieze.

  De asemenea, la intersecția cu strada Geneva, unde s-a pus piatră cubică, nu există o trecere de pietoni, astfel încât mașinile au prioritate și nu pietonii, deși se dorea ca pe Calea Eroilor, pietonii să fie avantajați. Ca să poată traversa în condiții de siguranță, pietonii trebuie să meargă câteva zeci de metri către Muzeul Județean, pentru a traversa pe trecerea de pietoni.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Lucrarea asta este girată de marele edil romanescu. Doar gura este de acest prezentator de modă. Îl așteptăm la alegeri să vedem o sa vina tot în costume lucioase prin cartiere?

  2. Normal pe strada aceea, ar trebuii
   să circule doar pietonii, iar la intersecție să fie trecerea de pietoni, cât toată strada, marcată cu piatră cubică albă.
   Adevărat că forța de muncă, nu mai e, nu mai ai cu cine.
   Dar ca să vezi neregulile, nu îți trebuie școală multă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!