spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăNationalAproape 70 de apeluri la Salvamont, în 24 de ore

  Aproape 70 de apeluri la Salvamont, în 24 de ore

  Foto cu caracter ilustrativ

  Salvamont România anunță că, în ultimele 24 de ore, au fost primite un număr de 68 de apeluri. Dintre acestea, doar puțin peste jumătate au fost pentru solicitarea de informații, în cazul restului apelurilor fiind nevoie de intervenții din partea salvamontiștilor.

  „În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 33 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, astfel: 8 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 7 apeluri pentru Salvamont Sibiu, 4 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 4 apeluri pentru Salvamont Cluj, 2 apeluri pentru Salvamont Hunedoara, 2 apeluri pentru Salvamont Gorj, 2 apeluri pentru Salvamont Borșa, 1 apel pentru Salvamont Mureṣ, 1 apel pentru Salvamont Maramureș, 1 apel pentru Salvamont Dâmbovița, 1 apel pentru județul Dâmbovița.

  În cazul acestor intervenții au fost salvate 46 persoane, dintre acestea 10 fiind predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.
  Din nefericire a fost și un caz cu predare către IML.

  S-au mai primit 35 apeluri, prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.” a transmis Salvamont România.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: