spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateCampanie de colectare a deșeurilor, în Târgu Jiu

  Campanie de colectare a deșeurilor, în Târgu Jiu

  Primăria Municipiului Târgu Jiu, alături de ECOTIC și de operatorul autorizat eColectare.ro, organizează, în perioada 22-27 mai 2023, o campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (inclusiv becuri și neoane).

  Pentru a veni în întâmpinarea nevoii populației în ceea ce privește accesul la soluții de debarasare a acestor tipuri de deșeuri, ECOTIC împreună cu partenerii locali, dezvoltă o serie de campanii de colectare.

  În acest sens, operatorul autorizat eColectare.ro și ECOTIC pun la dispoziția locuitorilor: predarea la punctul de colectare din Str Termocentralei, nr. 27, program: Luni, Miercuri și Vineri 09:00-17:00.

  Preluare GRATUITĂ de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase. Comenzile se fac la numărul de telefon 0752.568.092 sau prin formularul disponibil pe www.eColectare.ro

  Pentru a încu

  raja comportamentul responsabil organizatorii oferă un premiu instant: cei care predau peste 15 kg deșeuri electrice vor primi 1 umbrelă sau un set de șurubelnițe.

  Astfel, locuitorii din Târgu Jiu, sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului înconjurător prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: