spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateVIDEO: Directorul regional al DRDP Craiova, a făcut o inspecție pe Transalpina

  VIDEO: Directorul regional al DRDP Craiova, a făcut o inspecție pe Transalpina

  Lucrările de deszăpezire ale sectorului închis de pe Transalpina continuă, în ciuda vremii nefavorabile. Termenul de finalizare este sfârșitul lunii mai.

  „Chiar dacă vremea ne-a creat probleme, în ultimele zile, continuăm deszăpezirea pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului“, au transmis reprezentanții Direcției Regionale a Drumurilor Naționale Craiova.

  „Vom deschide drumul doar când vor fi asigurate condițiile de siguranță“

  Directorul regional al DRDP Craiova a efectuat o inspecție pe Transalpina, pentru a verifica stadiul lucrărilor de deszăpezire.

  „Zăpada este foarte mare, pe anumite zone. Lucrăm destul de greu din cauza ceții și a viscolului care ne încetinesc. Continuăm însă, pentru că știm că turiștii așteaptă cu nerăbdare deschiderea drumului. Dar vom deschide drumul doar când vor fi asigurate condițiile de siguranță pentru cei care vor circula pe acest sector de drum. Lucrăm cu încărcătoare frontale, autofreze și echipe de muncitori care refac semnalizarea rutieră și parapetele care au fost deteriorate în timpul iernii”, a declarat directorul regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, după inspecția lucrărilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: