spot_img
23.5 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateCampanie socială pentru sterilizarea pisicilor și câinilor din Gorj

  Campanie socială pentru sterilizarea pisicilor și câinilor din Gorj

  Asociația Pro Animals va organiza, în această lună, o campanie socială pentru sterilizarea pisicilor și câinilor din județul Gorj. Proprietarii vor plăti o parte din costurile privind sterilizarea, iar asociația va contribui cu restul sumei. Această hotărâre a fost luată pentru că voluntarii nu mai pot susține campanii gratuite.

  Campania socială pentru sterilizarea pisicilor și câinilor va avea loc între 7 și 16 decembrie. „La sfârșit de an, deși obosiți după un an super-mega plin cu campanii în multe comune și orașe din judetul Gorj, organizăm o ultimă campanie în 2022, după care o să luăm o bine meritată pauză de sărbători! PROGRAMARI: contactați-ne prin MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), și AȘTEPTAȚI să vă contactăm. Abandonul animalelor este înca «în floare» în ciuda faptului ca este considerat infracțiune, iar fapta se poate pedepsi cu închisoare! Sterilizarea salvează vieți!! Peste tot vedem poze cu căței abandonați, haideți, oameni buni, să ne implicam activ și sa sterilizăm! Ce înseamna Program Social? În parteneriat cu cabinetul nostru colaborator, programul social, cu locuri limitate lunar, înseamnă că dvs. veți achita o parte din costuri, iar asociația Pro Animals o alta parte! Cost social pisici – 50 ron Cost social câini -100 ron“, a transmis Asociația „pro Animals“.

  Campania are loc din anul 2006

  Campania de sterilizare gratuită se desfășoară din anul 2006 în județul Gorj.

  „De ce «social» ? Așa cum am anunțat acum câteva săptămâni, anul acesta am fost depășiți de numărul de solicitări și campanii pe care le-am desfășurat gratuit la nivelul județului Gorj! Întrucat, din 2006 când am organizat prima campanie gratuită, tot acest program a fost susținut în totalitate de Asociatia Pro Animals împreună cu organizațiile partenere, am ajuns în situația de a nu mai putea desfășura gratuit campaniile și, pentru a ajuta, am găsit o altă variantă….un program social! Deoarece, această problemă este a noastră a comunității din care facem parte, neexistând niciun suport din partea autorităților locale, considerăm că este normal să ne unim forțele și noi si dvs pentru a merge înainte! Totodată, dacă doriți să continuăm acest program, dacă înțelegeți CÂT DE IMPORTANTE SUNT CAMPANIILE DE STERILIZĂRI pentru comunitatea noastră și, dacă doriți să ajutați concret, când veniți cu animăluțul la cabinet, puteți să donați direct în cutia de donații sau în conturile noastre. Vă mulțumim! Nume titular: Asociația Pro Animals Banca Transilvania Cont ron: RO06BTRLRONCRT0026740703 Cont euro: RO53BTRLEURCRT0026740703″, a mai comunicat Asociația Pro Animals.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!