spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateCând ar putea fi gata varianta ocolitoare a Târgu Jiului

  Când ar putea fi gata varianta ocolitoare a Târgu Jiului

  Dacă nu vor exista sincope legate de derularea contractului de execuție, lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu ar putea fi gata în vara anului viitor.

  Potrivit lui Cristi Tudor, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, în iunie – iulie anul viitor se va putea circula pe asfalt pe întreaga șosea. Lucrările au trecut în momentul de față de 60%, iar valoarea contractului este de peste 200 de milioane de lei. Cristi Tudor a precizat că se va putea circula anul viitor pe șosea, chiar dacă vor mai rămâne câteva lucrări de executat în afara carosabilului. Acest lucru nu va împiedica desfășurarea traficul rutier.

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, în toamna anului 2020, contractul pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, un proiect în valoare de 207 milioane lei. „C.N.A.I.R. a semnat contractul având ca obiect „Construcția Variantei de Ocolire Târgu Jiu – Finalizare lucrări” cu ofertantul declarat câstigător Asocierea Secol Societa Edile Costruzioni E Lavori S.A. – Secol Romania S.R.L. Valoarea contractului este de 207.000.000,00 lei făra TVA”, a anunțat CNAIR, printr-un comunicat de presă. Traseul are o lungime de 20 de kilometri, iar banii sunt asigurați din fonduri europene. Durata contractului este 18 luni perioada de execuție a lucrărilor, 84 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: