spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateCând va avea loc licitația pentru drumul expres Târgu Jiu - Craiova

  Când va avea loc licitația pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova

  În prima parte a anului viitor, se va da drumul la licitația pentru stabilirea constructorului Drumului Expres Târgu Jiu – Craiova, care va avea regim de autostradă între Filiași și Craiova, susține Cristi Tudor reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.

  „Suntem aproape gata cu studiile geologice. Suntem la 96% grad de realizare. În luna noiembrie trebuie emisă autorizația de mediu, unde pot să apară anumite modificări în funcție de zonele care sunt traversate. Întârzierea apărută în termene este recunoscută de beneficiar. La sfârșitul acestui an, se va finaliza toată documentația. Licitația se va desfășura în prima parte a anului viitor. Sperăm ca, cel târziu până în vara anului viitor, să avem constructor pentru drumul expres“, a spus Cristi Tudor.

  Companiile mari se interesează de drumul expres

  Reprezentantul DRDP Craiova a precizat că există interes din partea constructorilor mari de drumuri pentru drumul expres: „Este mult prea devreme să vorbim de societatea care se va ocupa de construcția drumului. Toate companiile mari se interesează, dar nu își fac publice intențiile. Va fi o lucrare destul de mare, de 110 km de drum, din care 40 va avea regim de autostradă și restul de drum expres. Nu s-a decis pe câte tronsoane se va scote la licitație“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: