spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateCârpeli pe un drum national surpat. “Nu se poate face nicio lucrare...

  Cârpeli pe un drum national surpat. “Nu se poate face nicio lucrare de amploare”

  Infrastructura rutieră a Gorjului tot mai șubredă. Drumul Național 67 B, în localitatea Logrești, s-a surpat după ce pârâul Amaradia a erodat malul afectând structura părții carosabile. Circulația se desfășura în condiții dificile.

  Ruptura drumului s-a produs chiar în apropierea primăriei. Edilul localității critică lipsa de implicare a celor ce administrează tronsonul respectiv. “Sunt afectați în jur de 45 de metri pe lungime iar benziile de circulație sunt   se circulă cu restricții în zonă. Se intervine prin modificarea cursului de apă, se face umplutură pentru ca o vreme să se poată circula. Sunt lucrări provizorii. Dacă se lucra din timp nu ajungeam în această situație și costurile erau altele”, a transmis primarul Mihai Vochița.

  Se fac cârpeli

  Prefectul confirmă spusele primarului afirmând că, din păcate, tronsonul respectiv are de așteptat până la o reabilitare ca la carte. “Acesta drum trebuia să intre în reabilitare de ceva vreme. Există pericolul ca drumul să fie secționat și să nu se mai poată circula deloc. S-a intervenit prin SDN Târgu Jiu și se încearcă consolidarea părții carosabile. Drumul este în proces de licitație și nu se poate face nicio lucrare de amploare, doar cârpeli”, a transmis prefectul Corneliu Răducan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: