spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateCâți bani acordă Primăria Tg-Jiu, elevilor de 10

  Câți bani acordă Primăria Tg-Jiu, elevilor de 10

  Primăria Tg-Jiu va premia elevi de 10 din Tg-Jiu. Este vorba de premierea elevilor care au obținut media 10 la examenele naționale, și rezultate foarte bune la olimpiade și concursuri naționale și internaționale.

  ”Am alocat sumele necesare pentru premierea elevilor care au obținut media 10 la examenele naționale, dar și pentru cei cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, din luna mai și până în prezent.
  Pentru media 10 la Bacalaureat (3 elevi) și Evaluarea Națională (7 elevi), fiecare tânăr va primi câte 10.000 de lei.
  Locul I la olimpiade și concursuri naționale sau internaționale va fi recompensat cu 5000 lei, locul II cu 4000 lei, locul III cu 3000 lei, iar mențiunea cu 1000 de lei.
  40 de elevi au obținut rezultate remarcabile la astfel de concursuri și va fi o onoare pentru noi să-i felicităm într-un cadru festiv.
  Nu vor fi uitate nici cadrele didactice care i-au pregătit și vă reamintim că această premiere vine în completarea festivităților organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu, atunci când încă nu se finalizaseră toate concursurile.
  În fiecare an premiem excelența și promovăm tinerii cu rezultate. Ne dorim ca acești elevi să fie un exemplu demn de urmat pentru colegii lor, iar pentru noi, aceste premii nu sunt altceva decât o investiție în viitorul municipiului Târgu Jiu” a transmis Marcel Romanescu, primarul Târgu Jiului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: