spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe a spus Adrian Mutu despre cum a fost tratat în spitalul...

  Ce a spus Adrian Mutu despre cum a fost tratat în spitalul din Târgu Jiu

  Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a fost operat la spitalul Floreasca, din București, de apendicită, după ce sâmbătă dimineața a fost consultat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Acesta a declarat purtătorului de cuvânt al spitalului din Târgu Jiu că i s-a pus diagnosticul corect, dar că a dorit să afle o a doua opinie.

  „Am fost tratat foarte bine de toată lumea de la spitalul din Târgu Jiu. Nu știam ce am când am venit la spital. Am fost consultat, mi s-au făcut analize, ecograf. Doamna doctor mi-a spus că am apendicită, iar eu am decis să merg la București ca să am și o a doua opinie medicală. Ce mi s-a spus acolo, la voi, mi s-a confirmat aici, la Spitalul Floreasca“. a declarat Adrian Mutu.

  „I-au pus diagnosticul corect“

  Reprezentanții Spitalului din Târgu Jiu vin cu noi precizări despre consultația antrenorului de la Rapid București: „Adrian Mutu, antrenorul echipei F. C. Rapid București, a fost consultat, sâmbătă dimineața, de un medic chirurg și de medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu Jiu. Acesta s-a prezentat la spital cu dureri abdominale și a fost însoțit de medicul echipei de fotbal. Atât medicul chirurg, cât și medicul de gardă de la UPU, i-au pus diagnosticul corect, i-au spus că va avea nevoie de intervenție chirurgicală și i-au administrat tratamentul necesar (tratament cu antibiotic și calmante uzuale).
  Antrenorul a decis să meargă la București, unde diagnosticul pus de medicii din Târgu Jiu a fost confirmat“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: