spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăEconomicSindicalist CEO: Lucrăm cu 60% din utilaje

  Sindicalist CEO: Lucrăm cu 60% din utilaje

  Unul dintre sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia, Vasile Tivig, de la UMC Jilț, trage un semnal de alarmă cu privire la starea utilajelor folosite în carierele miniere, precum și la politica de personal.

  Vasile Tivig a declarat că în momentul de față, cel puțin la Cariera Jilț Sud, se lucrează cu 60% din utilajele existente. Restul sunt în așteptare, ca urmare a lipsei de personal specializat. De asemenea, spune că este nevoie de mai mulți bani pentru reparații și mentenanță.

  Este o situație care se regăsește în mai toate subunitățile miniere. Sunt specialiști care s-au pensionat sau se vor pensiona și nu are cine să îi înlocuiască. Este și motivul pentru care, cel puțin pentru excavatoriștii pensionari de la Complexul Energetic Oltenia, este posibilitatea de a reveni în câmpul muncii cu păstrarea pensiei, cum au anunțat șefii companiei. Noi lucrăm cu 60% din utilaje. Nici nu trebuie să ne mai întrebăm de ce nu este cărbune suficient. De la 18.000 am ajuns la 11.000 și trebuie să dăm și cărbune și energie la fel”, a declarat Vasile Tivig, membru în Sindicatul EnergiaRovinari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: