spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe le transmite primarul Romanescu cetățenilor din zona Plopilor!

  Ce le transmite primarul Romanescu cetățenilor din zona Plopilor!

  Se toarnă asfalt în cartierul Plopilor. Zona promisă de autorități cu o reabilitare completă dă multe bătăi de cap locatarilor. Muncitorii se chinuie de mai bine de un an de zile să dea o formă proiectului, însă răbdarea celor ce locuiesc în zonă a dispărut. Acum, autoritățile anunță că o primă stradă va fi asfaltată.

  „Se toarnă covor asfaltic pe strada Liviu Rebreanu, din cartierul Plopilor. Societatea Edilitara folosește geogrila, o plasă specială aflată între cele două straturi de asfalt, metodă folosită, de altfel, în întreg cartierul. Aceasta asigură întreținerea eficientă și prelungește durata de viață a structurii rutiere, aplicându-se pentru ranforsarea și întreținerea suprafețelor asfaltice.
  Suntem conștienți că modernizarea întregului cartier este un proces de durată care produce inconveniente pentru locuitorii zonei, dar asigurăm cetățenii că rezultatul va fi deosebit. Folosim cele mai bune materiale și echipamente moderne pentru o investiție de calitate, care să reziste în timp, să fie ușor de întreținut și să nu mai creeze probleme”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: