spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe mesaj transmite Polaris autorităților din Gorj

  Ce mesaj transmite Polaris autorităților din Gorj

  Firma Polaris vine cu un document prin care spune că suspendarea activității la depozitul de gunoi din Târgu Jiu va aduce mai multe prejudicii mediului, dar și sănătății populației.

  Astfel, reprezentanții firmei mai afirmă faptul că se va periclita întreaga activitate de colectare, tratare și depozitare a deșeurilor menajere pe întreaga rază a județului Gorj, de această decizie fiind afectați zeci de mii de oameni.

  ”Apreciem că trebuie avut în vedere interesul major al întregului județ, întrucât prin nefuncționalitatea depozitului de deșeuri ar fi blocat întregul sistem de colectare, transport și depozitare la nivelul județului Gorj, o cantitate de aproximativ 250 de tone pe zi. În situația în care nu se va permite depozitarea acestei cantități, dezastrul ecologic va fi unul major”, transmit reprezentanții societății.

  Așadar, firma atrage atenția serios prefectului de Gorj, tocmai pentru faptul că o astfel de decizie ar pune în pericol cetățenii, ținând cont și de contextul epidemiologic în care ne aflăm.

  Polaris solicită convocarea Comitetului pentru Situații de Urgență al județului Gorj pentru a analiza efectele produse de această decizie, tinând cont starea de alertă în care ne aflăm, dar și de codul roșu în care se află Municipiul Târgu Jiu, dar și mai multe localități din județul Gorj.

  În același timp, firma de salubrizare face trimitere și la atribuțiile prefectului în astfel de situații.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: