spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe spune primarul Ciocea despre scandalul sexual din cadrul Primăriei

  Ce spune primarul Ciocea despre scandalul sexual din cadrul Primăriei

  Un adevărat scandal sexual a izbucnit în cadrul Primăriei Bustuchin, după ce o funcționară l-a acuzat pe șoferul primarului de faptul că a fost agresată sexual de acesta. Femeia, de 38 de ani, referent achiziţii publice, susține că șoferul i-a făcut avansuri și a fost atinsă când se afla în mașină.

  Primarul Ion Ciocea susţine că femeia nu s-a plâns de nimic atunci când a revenit la sediul primăriei, dar a fost sunat în dimineaţa zilei următoare de soţul acesteia: „Eu i-am trimis să rezolve o problemă contractuală cu o societate şi să regleze un ceas electronic care se află în sensul giratoriu. Au venit în biroul la mine şi mi-au spus că au rezolvat problemele. Nu mi-a spus nimic salariata, iar imediat, pe la ora 12.00, am plecat la sediul AFIR din Craiova. Şoferul nu mi-a spus nimic. Aş fi acţionat, dacă auzeam ceva de genul acesta şi aş fi cerut explicaţii. A doua zi, pe la 7.28, m-a sunat soţul femeii să îmi spună că s-a luat de nevasta lui şi că i-a făcut avansuri. L-am chemat la primărie. A fost puţin scandal pe care nu trebuia să-l facă. Ea nu a făcut vreo plângere în ziua respectivă. Se poate vedea că este făcută în ziua următoare. Şoferul mi-a trimis o cerere acordarea a cinci zile de concediu de odihnă aferente anului 2020. Şi-a luat şi ea concediu. I l-am aprobat, pentru că este dreptul ei“.

  Şoferul va fi cercetat disciplinar

  Ion Ciocea a declarat că le-a recomandat celor doi să se adreseze poliţiei şi parchetului. Edilul spune ca a dispus înfiinţarea unei comisii care să analizeze cazul: „Eu îmi fac datoria. Este un regulament de ordine interioară. Am dat plângerea secretarului. Se va înfiinţa o comisie, pentru a se analiza cazul. Când a venit la mine, eu le-am spus meargă la poliţie şi la parchet. (…) Este o fată extraordinară şi el este un băiat bun. Este o doamnă pe care o respect şi care îşi face treaba“.

  Primarul a mai precizat că l-a sunat pe şofer, dar acesta nu a recunoscut acuzaţiile: „Am avut o discuţie şi cu şoferul şi i-am spus că este un gest incalificabil. A încercat să îmi spună că nu a tras de ea şi că nu i-a pus mâna pe piept. Dar aici este problema de poliţie şi de justiţie“.

  Gheorghe Aurel nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere legat de acuzaţiile care i se aduc.

  Poliţiştii îl cercetează pe şofer pentru agresiune sexuală.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: