spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe spune primarul de la Bălești despre amenda primită

  Ce spune primarul de la Bălești despre amenda primită

  Primarul Mădălin Ungureanu susține că a fost respectată legislația și că se gândește să conteste amenda primită: „Nu a fost vorba de o petrecere, ci de o întâlnire cu ocazia zilei mele de naștere, care s-a desfășurat în comuna Bălești, la un local. Au fost invitate în jur de 50 de persoane. Capacitatea restaurantului este de 500 de locuri, iar 50 de persoane nu înseamnă nici 30 la sută din capacitatea localului, adică suntem în temeiul legal, în normele emise de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență. La ora 22, 00 s-a terminat totul, după care au intervenit cei de la poliție și am primit o sancțiune pe care mi-o asum. Mă gândesc să contest amenda în instanța de judecată. Rămâne de văzut. Nu contează ce invitați am avut. Este o problemă strict personală ce persoane au venit. Când a venit poliția a constatat că nu erau lăutari“.

  Romanescu: „Da, am fost până acolo“

  Printre cei prezenți la petrecere s-a numărat și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Acesta a spus pentru publicația „Libertatea“ că a fost la eveniment, dar că nu a stat mult: „Da, am fost până acolo. Mi-am felicitat un coleg, primarul localității vecine cu Târgu Jiu, după care m-am retras. Nu știu de ce sancțiuni s-au dat. Am fost până acolo pentru că suntem foarte buni prieteni. Am fost până acolo și pe urmă am plecat”.

  Amendat cu 3.000 de lei

  Primarul Mădălin Ungureanu a fost amendat cu suma de 3.000 de lei pentru organizarea unui eveniment privat: „În seara zile de 14 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Secției 1 Poliție Târgu Jiu și jandarmi din cadru IJJ Gorj, au constatat faptul că la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Băilești este organizat un eveniment privat.

  Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de organizatorul evenimentului cu amenda în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: