spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateCel mai criticat manager din Gorj nu vrea să plece din funcție!

  Cel mai criticat manager din Gorj nu vrea să plece din funcție!

  Managerul Serviciului de Ambulanță Gorj este hotărât să se înscrie la concurs. Claudiu Constantinescu, criticat de nenumărate ori pentru modul în care a decis să conducă instituția, este convins că poate readuce unitatea pe linia de plutire. Fără medici și cu scandaluri la ordinea zilei, actualul director, numit, susține că este de datoria lui să încerce să schimbe ceva, în bine.

  Luna viitoare expiră mandatul managerului de la Serviciul de Ambulanță Gorj. Până în prezent mandatul i-a fost prelungit prin decizia Ministerului Sănătății.  Dacă, de această dată, va fi organizat concurs, Claudiu Constantinescu susține că se va înscrie pentru a continua ca manager. “Este un lucru cu care sunt dator. Experiența de până acum este destul de importantă având în vedere aceste conflicte, care, totuși, erau inerente. Oricine ar fi fost manager, tot ar fi fost astfel de probleme. Din punctul meu de vedere este important să particip la acest concurs”, a transmis Claudiu Constantinescu.

  În ceea ce privește planurile de viitor, Constantinescu susține că problema medicilor este cea mai arzătoare.

  “Este o perioadă peste care sper să trecem. Vrem să aducem medici tineri. Nul trecut am avut mesaje repetate în acest sens. În primul rând spre medicii de familie care își termină rezidențiatul și au variante mai puține în alte domenii, de a căpăta o experiență, de a avea un venit foarte un, așa cum este aici, prin sporurile acordate. Știu că percepția noastră, ca serviciu, contează și este important să vezi și lucrurile bune nu doar să critici fără  să ai datele complete”, a mai declarat actualul manager al Serviciului de Ambulanță Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: