spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateCel mai mare poligon indoor din Sud-Vestul României, deschis la Târgu Jiu

  Cel mai mare poligon indoor din Sud-Vestul României, deschis la Târgu Jiu

  Cel mai modern poligon indoor din Sud-Vestul României a fost inaugurat, ieri, la Târgu Jiu. Poligonul se află pe strada Narciselor şi aparţine unei firme de pază şi protecţie.

  Gorjenii cu vârste de peste 16 ani au posibilitatea efectuării de trageri cu arme de foc, precum Glock, Beretta, Beretta APX MicroRoni, Heckler&Kock, CZ, Walther etc.

  Poligonul dispune de instructori profesioniști care vă vor învăța cum să mânuiți armamentul. „Motivul principal pentru care am ales dezvoltarea acestui proiect TMG SHOOTING RANGE este faptul că această piață prezintă potențial pentru domeniul nostru de activitate, existând cerere ridicată pentru aceste servicii. Complexul nostru dispune de 6 linii de tragere, construite după cele mai noi standarde de siguranță în domeniu, lungimea liniei de tragere este de 25 m. Puteți utiliza de la noi arme cu glonț (Glock, Beretta, CZ, Taurus, platforme RONI etc.) Poligonul dispune de sală de instructaj separat, trei instructori poligon de tir, punct de prim ajutor, zonă de așteptare de unde invitații pot urmări activitatea din poligon, prin geamurile antiglonț. Ne vom adresa atât deținătorilor de curs arme și muniții, cât și persoanelor fizice care vor să se antreneze sau să se distreze”, a spus administratorul Victor Mecu, reprezentantul firmei care a deschis poligonul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: