spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber: “Păruiala din Coaliție îi sărăcește pe români”

  Weber: “Păruiala din Coaliție îi sărăcește pe români”

  Liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, este convins că războiul politic dintre PNL și USR PLUS se va răsfrânge tot asupra românilor. În plină criză, când toate se scumpesc, cele două tabere luptă pentru propriul interes.

  “Ultimul lucru de care românii aveau nevoie în această perioadă în care sunt atât de greu încercați, era lupta surdă pentru putere care se duce în aceste zile atât în interiorul PNL, cât și între PNL și USR. Boxul dintre Cîțu și Barna, joaca USR de-a ieși sau nu de la guvernare, nu îi ajută pe români să își plătească facturile la energie electrică sau gaze, nu le sporește veniturile și nici nu micșorează inflația.
  De la 1 septembrie, guvernele succesive ale președintelui Iohannis trebuiau să respecte niște legi care prevedeau majorarea punctului de pensie la 1.875 lei, așa cum trebuiau majorate și salariile profesorilor.
  În locul unor guvernanți responsabili, iată că românii sunt obligați să suporte austeritatea impusă de incompetența și lupta pentru ciolan din interiorul unei Coaliții de guvernare care pune mai presus de interesul național, interesul propriu, de grup.
  Românii sunt jefuiți, pe față, prin scumpirile inexplicabile la energie și combustibili, iar România își pierde suveranitatea economică și energetică în timp ce companii de importanță strategică sunt vândute pe nimic sau distruse!
  Pentru toate acestea și pentru multe altele (lista e lungă), Guvernul Cîțu trebuie să plece”, a transmis social-democratul Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: