spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăActualitateCentura municipiului Târgu Jiu, la un stadiu de realizare de 70%

  Centura municipiului Târgu Jiu, la un stadiu de realizare de 70%

  Construcția drumului de centură al municipiului Târgu Jiu a ajuns la un stadiu de realizare de 70%, potrivit unei informări pe care Secția Târgu Jiu a Drumurilor Naționale a transmis-o autorităților.

  Reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu- Comisariatul Județean Gorj, Agenției pentru Protecția Mediului Gorj și ai Consiliului Județean Gorj – Compartiment protecția mediului au efectuat un control comun.

  „În data de 15.02.2021 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de execuție, conform adresei înregistrată la DRDP Craiova cu nr. 939/13.01.2021.

  În data de 18.02.2021, a fost predat amplasamentul constructorului în vederea începerii lucrărilor. Eliberare amplasament ce a constat în desființarea locuințelor și anexelor existente de pe tronsonul de interes. Lucrări efective ce au constat în lucrări de terasamente, hidroizolații poduri și podețe și protecție hidroizolație. De la ultimul control și până în prezent, respectiv anul 2022, au fost realizate următoarele: terasamente la rampele pasajelor și podurilor construite anterior; au fost demarate lucrările de construire a unui pasaj peste DN 66 – cartier Romanești; s-au construit piloți forați în fundații la culei și pile; a fost turnat covor asfaltic pe lungime de aproximativ  7 km în zona Bucureasa și Preajba-Iezureni; Conform adresei nr. 384/13.01.2023, înregistrată la SDN- Tg-Jiu, procentul fizic de realizare a investiției este de 70 %“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: