spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateChiar și fără pandemie, Romanescu vrea ședințele de CL tot online

  Chiar și fără pandemie, Romanescu vrea ședințele de CL tot online

  Consiliul Local Târgu Jiu ține sedințele tot online deși restricțiile cauzate de pandemie s-au ridicat. Autoritățile afirmă că în cei doi ani de epidemie funcționarea pe calea undelor s-a desfășurat foarte bine și că nu au în plan să revină la ședințele în plen. Marcel Romanescu este convins că în luminile camerelor video o parte din consilieri s-ar da în spectacol. „O să vedeți același manifestări ca și în anii trecuți”, afirmă primarul făcând referire la ședințele care, în trecut, au durat chiar și 10 ore.

  De doi ani de zile consilierii din Consiliu Local Târgu Jiu nu s-au mai întâlnit pentru a discuta față în față problemele orașului. Totul este rezolvat din spatele telefoanelor, tabletelor sau laptopurilor. Treaba merge ca pe roate și proiectele trec la foc automat fără spectatori. Primarul Marcel Romanescu susține că nu se grăbește să revină la vechia formă de organizare.
  „Am trecut deja prin patru ani de zile de scandaluri interminabile în ședințele de Consiliu Local. Nu îmi mai doresc o astfel de modalitate de desfășurare a ședințelor. Mi se pare normal să dăm dovadă de decență maximă. Văd că acum lucrurile s-au desfășurat fără probleme. Sunt doi ani de zile de când funcționăm online și totul a fost bine. M-am bucurat de o oarecare liniște după ce am stabilit desfășurăm discuțiile în sistem online. Voi consulta majoritatea din Consiliul Local și vom vedea care este cea mai bună variantă. Cred că pentru unii este facil să nu se mai deplaseze la Primăria Târgu Jiu. E clar că ședințele nu vor fi liniștite cu camerele pe noi. Astăzi, unii sunt portavocea unor partide și doresc să iasă în evidență. Am văzut că sunt extrem de decenți când nu e presa. Dacă vom relua sedințele fizic o să vedeți același manifestări ca și în anii trecuți”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: