spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticBani mai mulți….pentru partidele politice

  Bani mai mulți….pentru partidele politice

  Verzii cer înjumătățirea subvențiilor alocate partidelor politice, în această perioadă grea. În plin scandal cu criza energetică, majorările de prețuri și grijile cauzate de războiul de la granițele țării, formațiunile politice din România au decontat sume impresionante pentru luna în curs.

  “Milioane de familii de români strâng cureaua în această perioadă de criză, iau de la gura copiilor, sunt sufocați de facturi, iar partidele parlamentare (PSD, PNL, USR, AUR, UDMR) plus PMP și Pro România primesc subvenții în luna martie de peste 22 milioane de euro, chiar mai mult decât în luna februarie.
  PARTIDUL VERDE face apel către partidele parlamentare, către guvern, să aibă o minimă morală și să înceteze cu această bătaie de joc la adresa bunului simț public.
  După ce că nu asigurați deloc transparența cheltuirii acestor bani, vă mai și măriți sumele permanent în baza unor criterii de voi inventate. Voi sunteți de fapt un singur mare partid ANTIRomânia. Ce faceți voi de acești bani pentru ca romanii sa o duca mai bine? Înțelegem că democrația costă, însă costurile ei trebuie repartizate echitabil către toata lumea.
  Verzii cer înjumătățirea acestor sume pe perioada crizei și o nouă lege de finanțare a partidelor politice care sa asigure transparența cheltuirii acestor bani”, transmite liderul Verzilor de la Gorj, Adrian Tudor.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Degeaba cereți voi „verzii” ceva ce este de bun simt data fiind situația f.grea din tara.Imbuibatii ăștia care ne conduc,aleși de noi prostimea,nu mai au limita în ceea ce privește propriile lor persoane.Isi dau mana ca parșivii când e vorba de salariilor,beneficiile lor și alte avantaje ca cel de sus.Dupa părerea mea nu ar trebui dat nici un leu partidelor;care pot exista cu resurse proprii bine card nu adio…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: