spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateComisar șef de poliție, la pensie

  Comisar șef de poliție, la pensie

  Comisarul șef de poliție Ștefan Țacu, cel care a condus ani de zile Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor Gorj s-a pensionat.

  „Închei o activitate extraordinara in slujba patriei si a locuitorilor judetului Gorj. Mi-am asumat cu drag aceasta responsabilitate si am facut-o cu multa pasiune. Daca ar fi sa aleg din nou aceasta profesie, as alege-o cu sufletul deoarece am iubit oamenii si am avut un contact direct cu acestia.
  Ma simt multumit si implinit datorita conexiunii puternice pe care am experimentat-o in toata aceasta perioada dedicata profesiei de politist in cursul acestor ani, marea majoritate a oamenilor cu care am colaborat au fost de buna credinta iar acest lucru ne-a ajutat pe fiecare in parte, acestia gasind in serviciul nostru intelegere si un sprijin legal.
  Doresc sa le multumesc colegilor mei pentru relationarea optima si lucrul in echipa, pentru toleranta, etica si flexibilitate, iar nu in ultimul rand pentru responsabilitate si constinciozitate.
  Vreau sa ma bucur in urmatoarea perioada de familia mea intrucat profesia de politist a impus foarte multe reguli si restrictii.
  Cu speranta unui viitor mai bun, va asigur ca voi ramane un om obisnuit, intr-o lume plina de oameni buni si acelasi om prietenos cu un puternic respect pentru oameni”, a transmis comisarul sef de politie ŢACU ȘTEFAN.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: