spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcert de muzică clasică în plantația de lavandă

  Concert de muzică clasică în plantația de lavandă

  Ediția din acest an a Festivalului Lavandei se va desfășura în perioada 27 iunie-4 iulie în plantația din localitatea Polata a familiei Neagu, care au dezvoltat brand-ul Lavandinne. Ediția de debut ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, dar nu s-a mai desfășurat din cauza restricțiilor.

  ”Vă așteptăm, pe tărâmul nostru de basm, duminică, 27 iunie, între orele 11.00-17.00, să ne bucurăm împreună de parfumul lavandei. Tot duminică, partenerii Lavandinne, ADER și Clubul Rotary vor organiza un concert de muzică clasică. Perioada festivalului se desfășoară între 27 iunie – 4 iulie astfel: 27 – 28 iunie, orele 11.00-17.00, 29 iunie – 4 iulie, orele 11.00-18.00. Veți putea admira și chiar achiziționa produsele antreprenorilor locali și meșterilor populari prezenți, susținând astfel micile afaceri din comunitate. Pune-ți liber în agendă și vino să creăm împreună amintiri frumoase!”, au transmis organizatorii.

  Donația minimă este de 30 de lei,

  Un concert de muzică clasică va avea loc în data duminică, 27 iunie, la ora 18.00, și va fi susținut de soprana Diana Gheorghe, mezzosoprana Lăcrămioara Crihana și baritonul Mădălin Claudiu Băban.

  Accesul la eveniment se va realiza pe bază de invitație, cu respectarea normelor de desfășurare a evenimentelor publice în vigoare la data respectivă. Invitații se pot obține la numărul de telefon 0757063989 sau la email: ssghimisi@gmail.com.

  Donația minimă este de 30 de lei, iar toate sumele atrase în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru proiectul ,,Dăruiește pentru viitor!”, prin care vor ajutați să meargă la școală copiii din medii defavorizate.

  Festivalul este organizat de Lavandinne, Asociația pentru Democrație Educație Respect și Clubul Rotary din Târgu-Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: