spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateConcurență ca la Medicină pentru două posturi de șofer la SJU

  Concurență ca la Medicină pentru două posturi de șofer la SJU

  Concurență ca la Medicină pentru două posturi de șofer la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Unitatea medicală a scos la concurs două posturi de șofer de autosanitară. Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu deține câteva autospeciale care sunt folosite pentru transportul pacienților între pavilioanele unității spitalicești.

  Transportul se realizează numai cu ajutorul unor mijloace specializate și autorizate, în așa fel încât să fie respectate prevederile legislative cu privire la sănătatea pacienților. Nevoia de a transfera pacienții între secții sau pentru a realiza o investigație medicală are legătură cu faptul că Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este pavilionar și nu își desfășoară activitatea într-o singură clădire.

  Pentru cele două posturi de șofer de autosanitară au fost depuse 20 de dosare. Un număr de 19 dintre acestea au fost validate. Unul a fost respins, pentru că persoana vizată nu avea categoria necesară pentru a conduce astfel de vehicule. În data de 19 iulie, vor putea fi depuse contestații la rezultatele selecției de dosare. Ulterior, când va fi definitivată lista de candidați, va putea fi organziat concursul. Pe 15 septembrie este programată proba scrisă, iar pe 20 septembrie interviul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: