spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateITM Gorj își cumpără 2 vehicule pentru inspecții

  ITM Gorj își cumpără 2 vehicule pentru inspecții

  Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj are nevoie de două vehicule, pentru ca inspectorii să se poată deplasa în teren la controale. Vehiculele vor fi cumpărate până la finalul acestei luni.

  Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj are ca obiect principal de activitate exercitarea controlului aplicării unitare a prevederilor legale în domeniul Relațiilor de Muncă și al Securității în Muncă. Pentru realizarea obiectivelor, inspectorii de muncă efectuează deplasări în interes de serviciu cu autoturismele din dotarea instituției, motiv pentru care reînnoirea parcului auto reprezintă o necesitate pentru Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

  Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj dorește să achiziționeze 2 autoturisme prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național. Valoarea estimată este formată din valoarea aprobată pe lista de investiții în sumă de 200.500,00 lei cu TVA inclus și valoarea celor 2 prime de casare în sumă de 12.000,00 lei cu TVA inclus. Suma maximă prevăzută pentru achiziționarea unui autoturism nu poate depăși valoarea de 23.000 euro conform Ordonanței 80/2001, cu modificările și completările ulterioare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!