spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcurs de la Ambulanța Gorj, suspendat de Corpul de Control al Prefectului

  Concurs de la Ambulanța Gorj, suspendat de Corpul de Control al Prefectului

  Organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de șef serviciu achiziții publice la Serviciului Județean de Ambulanță Gorj ar putea fi suspendată, după ce Corpul de Control al Prefectului a constatat o serie de nereguli.
  „Corpul de Control al Prefectului a efectuat o verificare a modului de organizare a concursului pentru ocuparea postului vacant de șef serviciu achiziții publice la Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
  În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că înființarea postului de șef serviciu în cadrul Serviciului aprovizionare, achiziții publice, transport, administrativ, pază, protecția muncii, PSI, evidența militară, apărare civilă a fost stabilită prin hotărâri ale Comitetului Director al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Corpul de Control al Prefectului a concluzionat că schimbările în statul de funcții al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj ar fi trebuit realizate prin ordin al Ministrului Sănătății.
  De asemenea, reprezentanții Prefecturii Gorj au mai stabilit că Fișa postului vacant de șef serviciu nu acoperă întreaga sferă a atribuțiilor serviciului stabilită prin Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
  O altă problemă identificată a fost că stabilirea condițiilor specifice de ocupare a postului de șef serviciu (studii de specialitate doar în domeniul economic și cursuri/programe de specializare în doar două domenii, respectiv management și achiziții) nu are la bază o fundamentare adecvată cu privire la atribuțiile serviciului, aducându-se atingere Codului de etică și integritate al personalului S.J.A Gorj.
  Recomandarea Corpului de Control al Prefecturii Gorj este ca managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj să dispună suspendarea concursului“, a transmis prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan, într-o postare pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: