spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateConsilier local din Crușeț, în conflict de interese. A fost sesizată Curtea...

  Consilier local din Crușeț, în conflict de interese. A fost sesizată Curtea de Conturi

  Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că un consilier local din comuna Crușeț se află în conflict de interese și a decis sesizarea Curții de Conturi Gorj.

  Consilierul local Sabin Diaconu este acuzat de ANI că a aprobat un proiect de hotărâre, în care rudele sale aveau un interes personal și anume închirierea apartamentelor din blocul situat în comuna Crușeț.

  „În perioada exercitării mandatului de consilier local a participat la adoptarea Hotărârii C.L. din data de 18 decembrie 2020 privind prelungirea contractelor de locaţiune pentru închirierea unor imobile aflate în domeniul privat al comunei Cruşeţ, fără să anunţe la începutul şedinţei interesul personal avut în problema respectivă. În baza hotărârii, Primăria Cruşeţ a încheiat cu trei afini ai persoanei evaluate acte adiţionale prin care a fost prelungită valabilitatea contractelor de locaţiune. Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 228, alin. (1), lit. a) şi alin. (2)-(5) din O.U.G. nr. 57/2019”, a transmis ANI, care a sesizat Camera de Conturi Gorj privind posibila încălcare a legislaţiei contravenţionale şi penale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!