spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateConstructorul de pe Calea Eroilor: „Exclus să realizăm lucrarea la termen”

  Constructorul de pe Calea Eroilor: „Exclus să realizăm lucrarea la termen”

  Lucrarea de pe Calea Eroilor nu va fi gata la termenul prevăzut în contract. O spune ferm constructorul care se vaită că a trebuit să repare după cei care au câștigat inițial lucrarea, o societate din Italia.

  Societatea din Giurgiu care ba lucrează, ba nu lucrează pe Calea Eroilor riscă să piardă contractul cu Primăria Târgu Jiu. Lucrarea considerată de anvergură de șeful de șantier, nu va putea fi gata până pe 14 august, termen prevăzut în contract. „Este exclus să realizăm lucrarea în două luni și jumătate, adică la termenul de finalizare prevăzut în contract-14 august. Eventual, putem finaliza anumite lucrări. Noi credem că se va prelungi contractul printr-un act adițional. Lucrarea inițială a fost pe un an de zile, cei dinaintea noastră nu și-au făcut treaba. Ba mai mult, și-au făcut-o prost. A trebuit să reparăm după ei. Suntem aici de un an de zile, am început fix de iarnă, dar, suntem mulțumiți de modul de lucru”, a transmis oficialul societății pentru presa din Gorj.

  Probleme neștiute

  Potrivit constructorului cele mai mari probleme sunt cele legate de înlocuirea conductelor de apă și canal. „Sunt convins că este disconfort pentru cetățeni, dar lucrările sunt de anvergură. Noi ne mișcăm pe cât se poate. Sunt și niște completări, proiectul a fost în permanență modificat. Nici vremea nu ne ajută. Când s-a demarat acest proiect lumea trebuia să se aștepte că nu este o lucrare care se efectuează rapid. Trebuie să mergem cu rețelele cap-coadă, nu putem lucra pe segmente. Mai sunt racorduri de făcut, trebuie să le trecem de pe vechi pe nou. Oamenii din zonă, unii ne răspund alții nu sunt acasă. Sunt probleme pentru că tot ce este vechi este îmbătrânit. Sunt multe pierderi și noi, pentru a ne apuca de terasamente, trebuie să rezolvăm aceste probleme care sunt reparate pe traseu, probleme neștiute de la început”, a mai declarat reprezentantul societății care a câștigat licitația.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: