spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăActualitateContract cu o firmă privată pentru un angiograf la Spitalul Județean

  Contract cu o firmă privată pentru un angiograf la Spitalul Județean

  Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu și-a propus să înființeze un Compartiment de angiografie pe lângă Secția Cardiologie. Spațiul a fost identificat la Spitalul din strada Progresului. Aici va fi adus un angiograf și alte echipamente, pentru a realiza coronografii sau montare de stenturi. Sunt lucruri cerute de pacienți și pe care unitatea medicală nu le poate oferi.

  Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, a declarat că a fost obținut acordul de principiu de la Consiliul Județean Gorj, pentru a încheia un contract cu o firmă de profil. Societatea va pune la dispoziție echipamentele și personalul de specialitate. Dumitru Vienescu a precizat că instituția a încercat fără succes să angajeze medici în specialitatea respectivă, dar este deficit la nivel național. Prin urmare, chiar dacă vor fi cumpărate toate echipamentele necesare, nu va avea cine să le pună în funcțiune și să le utilizeze în folosul pacienților.

  Va fi încheiat și un contract cu CAS, pentru decontarea analizelor și a intervențiilor respective, astfel încât pacienții să nu achite taxe suplimentare. Se va lucra în baza unor programări, o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de solicitări.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: