spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn nou la șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj

  Un nou la șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj

  Locotenent-colonel Popescu Dragoș-Ionel a fost învestit, prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, în funcția de inspector-șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

  „Astăzi, 21 iulie 2022, pe platoul unității și în sala de pregătire de la sediul unității, a avut loc ceremonialul de predare-primire a comenzii unității și de prezentare a inspectorului-șef, domnul locotenent-colonel Popescu Dragoș-Ionel.

  Activitatea de predare-primire a comenzii unității a fost coordonată de domnul colonel Brâncoveanu Gheorghe-Marian–adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, iar la ceremonialul de predare-primire au participat prefectul județului Gorj – domnul Iacobescu Marcel-Petrică, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Gorj, ofițeri și subofițeri din comandamentul unității și din subunitățile dislocate și cadre din alte unități ale Jandarmeriei Române care au asigurat întocmirea documentelor“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

  Până la această dată, locotenent-colonelul Popescu Dragoș-Ionel a ocupat funcţia de șef serviciu Ordine și Siguranță Publică la Jandarmeria Gorj și este absolvent al Facultății de Drept, program de masterat – Științe Penale și Managementul activităților de ordine publică și siguranță națională din cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza“. Acesta a mai fost comandant grupă Acțiuni Speciale și Antiteroriste, ofițer pregătire Poliția Națională Afgană.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: